Welkom bij Stucwerk-Sausklaar.nl

Goedkope stukadoor

 • NAAR HOOFDPAGINA / HOME
 • U zoekt een goedkope stukadoor in uw regio? Natuurlijk wilt u niet teveel betalen. Nergens voor eigenlijk en dus ook niet voor een stukadoor.

  Daar komt Stucwerk-Sausklaar.nl om de hoek kijken! Goede, geschoolde en onze ervaren stukadoor, waar kwaliteit nog hoog in het vaandel staat.

  Wanneer u zoekt naar een goedkope stukadoor dan wilt u natuurlijk de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs. Natuurlijk is het ook fijn als de stukadoor dan ook nog vriendelijk is, zijn afspraken nakomt en opgeruimd en netjes werkt. Maar uiteindelijk is voor de meeste mensen de prijs en de kwaliteit van het stucwerk van de stukadoor de doorslaggevende factor.

  Daarnaast geven wij ook nog eens een laagste prijs garantie. Moet er na het stucen ook nog geschilderd of behangt worden? Dan biedt onze goedkope stukadoor dat ook aan. Naast het sauzen met een roller, kunt u ook bij ons terecht voor het latex verf spuiten van de wanden en plafonds voor een strakke en egale afwerking.

  Een bijkomend voordeel is dat wij ook heel vriendelijk zijn en elke onze stukadoor altijd heel strak en netjes werkt.

  Zoekt u een goedkope stukadoor voor het glad laten maken van alle wanden of plafonds in de woonkamer? Of zou u zo graag een schuur-plafond of een speciale sierpleister op de wanden willen? Dan komt onze stukadoor graag eens langs voor een vrijblijvend advies of offerte.

  Wij zijn erkende stukadoors, elke onze stukadoor heeft minimaal 10+ jaar ervaring en wij gaan tot het uiterste om van jouw klus een succes te maken!

  Pleisterwerk, die door ervarende goedkope stukadoor gedaan is, levert een gladde ondergrond voor vrijwel alles: schilderwerk, sauswerk, behang, etc. Hierbij is de mate van gladheid naar keuze; ook zeer gladde afwerking is mogelijk.

  Een /behangklare/ ondergrond is NIET geschikt om direct overheen te sausen! Glad pleisterwerk wel. Glad pleisterwerk is een zeer arbeidsintensieve afwerking aangezien de pleisterlaag handmatig door een stukadoor op de huidige ondergrond moet worden aangebracht.

  Glad pleisterwerk is onderhoudsvriendelijk. Vlekken en verontreinigingen kan men eenvoudig per wandgedeelte over sausen.

  Gips werkt vochtregulerend: het kan vocht opnemen en dit weer afstaan. Net als raapwerk heeft pleisterwerk brandvertragende eigenschappen, zij het in mindere mate.  Uw voordeligste goedkope Stukadoor en Schilder
  Traditioneel stucwerk - laag tot 3mm.:
  Stucwerk muren glad € 11,-/m2!!!
  Stucwerk plafond glad € 15,-/m2!!!
  Aanbiedingen voor Nieuwbouw woningen:
  Actie Korting 25%!!
  Muren glad stucen (van "Behangklaar" naar "Sausklaar") € 7,56/m2 excl. Btw inclusief materialen!!


  Spachtelputz op muren wit € 11,50/m2 / op kleur vanaf € 12,50/m2!!

  LAAGSTE PRIJS GARANTIE!! Heeft u interesse of wilt u misschien advies of meer informatie neem dan contact met ons op. Klick voor meer prijs informatie

  Stukadoor  Technisch Bureau Afbouw     Technisch Bureau Afbouw