Welkom bij Stukadoorsbedrijf Strak en Glad


Stukadoor

MUREN GLAD MAKEN

 • NAAR HOOFDPAGINA / HOME

 • Tijdens Bouwvak. werken wij gewoon door!

  Uw voordeligste Stukadoor en Schilder
  Aanbiedingen voor Nieuwbouw woningen:
  Actie Korting 25%!!
  Muren glad stucen (van "Behangklaar" naar "Sausklaar") €7,56/m2 excl.Btw inclusief materialen!!
  (inclusief 21%Btw €9,50/m2)!
  inclusief schilderwerk / Latex / in witte kleur / voor maar €13,50/m2 excl.Btw inclusief materialen!!
  (inclusief 21%Btw €16,-/m2)!

  SPACHTELPUTZ op wanden >180m2 wit €9,10/m2 excl.Btw inclusief materialen!!
  (inclusief 21%Btw €11,-/m2)!
  in kleur vanaf €10,-/m2 excl.Btw inclusief materialen!!
  (inclusief 21%Btw €12,1/m2)!

  LAAGSTE PRIJS GARANTIE!!

  MUREN GLAD MAKEN

  MUREN GLAD MAKEN PRIJS
  Uw voordeligste stucadoor en Schilder

  Prijs voor het muren glad maken hangt af van uw wensen. Wij bieden verschillende diensten aan waar een verschillend prijskaartje aan hangt. De kosten kunnen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de maatgeving en het soort stucwerk. U kunt bij ons onder meer terecht voor glad pleisterwerk, schuurwerk, raapwerk, lijsten en ornamenten, spachtelputz en traditioneel stucwerk met Knauf goldband, rotband of MP75. Wij zorgen weer voor mooie en strakke muren. Oude muren blazen wij weer nieuw leven in.

  Graag komen wij bij u aan huis om uw wensen en prijs van muren glad maken te bespreken. Bovendien ontvangt u dan meteen een vrijblijvende offerte met onze prijs voor muren glad maken.

  PRIJS VOOR MUREN GLAD MAKEN VAN ONZE ZEER ERVAREN STUCADOOR

  Wij komen aan huis om de situatie ter plaatse te bekijken. Zo krijgen wij een reëel beeld en kunnen dan ook beter een aangeven wat prijs van muren glad maken gaat worden.

  Voor eigenaren van nieuwbouwwoningen hebben wij bijzonder aantrekkelijke aanbod in combinatie met het schilderwerk. Klick voor meer stucwerk prijzen informatie hier!

  Stukadoorsbedrijf Strak en Glad is gespecialiseerd in het stucadoren van de woningen. Wij zullen uw muren glad maken tegen echt bodem prijs. Daar heeft u onze laagste prijs garantie!!

  Een /behangklare/ ondergrond is NIET geschikt om direct overheen te sausen! Glad pleisterwerk wel. Glad pleisterwerk is een zeer arbeidsintensieve afwerking aangezien de pleisterlaag handmatig op de huidige ondergrond moet worden aangebracht.

  Voor superstrak spuitwerk is de hoogste kwaliteit stukwerk vereist dus ook als u zelf gaat schilderen is een superstrakke stucwerk de basis voor een strak eindproduct. En dat tegen van te voren afgesproken prijs voor muren glad maken. Zonder verborgen kosten.

  hit counter joomla