Welkom bij Stukadoorsbedrijf Strak en Glad


Stukadoor

SPAGTELPOETS

 • NAAR HOOFDPAGINA / HOME

 • Tijdens Bouwvak. werken wij gewoon door!

  Uw voordeligste Stukadoor en Schilder
  Aanbiedingen voor Nieuwbouw woningen:
  Actie Korting 25%!!
  Muren glad stucen (van "Behangklaar" naar "Sausklaar") 7,56/m2 excl.Btw inclusief materialen!!
  (inclusief 21%Btw 9,50/m2)!
  inclusief schilderwerk / Latex / in witte kleur / voor maar 13,50/m2 excl.Btw inclusief materialen!!
  (inclusief 21%Btw 16,-/m2)!

  spagtelpoets op wanden >180m2 wit 9,10/m2 excl.Btw inclusief materialen!!
  (inclusief 21%Btw 11,-/m2)!
  in kleur vanaf 10,-/m2 excl.Btw inclusief materialen!!
  (inclusief 21%Btw 12,1/m2)!

  LAAGSTE PRIJS GARANTIE!!

  SPAGTELPOETS

  SPAGTELPOETS PRIJS
  Uw voordeligste stucadoor en Schilder

  Prijs voor spagtelpoets hangt af van uw wensen. Wij bieden verschillende diensten aan waar een verschillend prijskaartje aan hangt. Wij zorgen weer voor mooie en strakke muren. Oude muren blazen wij weer nieuw leven in.

  Graag komen wij bij u aan huis om uw wensen en prijs van spagtelpoets te bespreken. Bovendien ontvangt u dan meteen een vrijblijvende offerte met onze prijs voor spagtelpoets.

  PRIJS VOOR SPAGTELPOETS VAN ONZE ZEER ERVAREN STUCADOOR

  Wij komen aan huis om de situatie ter plaatse te bekijken. Zo krijgen wij een reëel beeld en kunnen dan ook beter een aangeven wat prijs van spagtelpoets gaat worden.

  Voor eigenaren van nieuwbouwwoningen hebben wij bijzonder aantrekkelijke aanbod in combinatie met het schilderwerk. Klick voor meer stucwerk prijzen informatie hier!

  Stukadoorsbedrijf Strak en Glad is gespecialiseerd in het spagtelpoetsen van de woningen. Wij zullen uw spagtelpoets tegen echt bodem prijs. Daar heeft u onze laagste prijs garantie!!

  Voor superstrak spuitwerk is de hoogste kwaliteit stukwerk vereist dus ook als u zelf gaat schilderen is een superstrakke stucwerk de basis voor een strak eindproduct. En dat tegen van te voren afgesproken prijs voor spagtelpoets. Zonder verborgen kosten.

  Sierpleister spagtelpoets is een kunstofharsgebonden product met een zeer fraaie, korrelige structuur. Er is keuze uit verschillende korreldiktes. spagtelpoets wordt er heel veel gevraagd bij nieuwbouw woningen, ook wegens ZEER LAGE kosten in vergelijking van gladde wandafwerking. Prijs van spagtelpoets ligt bij ons tusen 11-16 euro/m2. Prijs van glade wandafwerking zit tussen 16,50-25,-euro/m2.

  De geurarme oplosmiddelvrije sierpleisters zijn leverbaar in bijna iedere gewenste kleur. Hedendaagse sierpleisters zijn hard, stootvast, afwasbaar en zijn bovendien door en door gekleurd, waardoor eventuele kleine beschadigingen geen verfbeurt noodzakelijk maken.

  Spagtelpoets is na 24 uur pas volledig uitgehard, dus voorzichtigheid na het aanbrengen is geboden. De wanden worden door ons altijd met een voorstrijkmiddel voorbehandeld. Het voorstrijkmiddel dringt diep in de porien van de ondergrond en zorgt voor een sterke hechting tussen wand en sierpleister.

  Wij zijn een dealer van bekende merk van sierpleister / spagtelpoets "BRANDER" van Sigma Coating NV, maar wij kunnen ook andere merken leveren o.a. Prinsen, Hoeka.

  Prijzen spagtelpoets: op wanden >200m2 wit 11,50 euro/m2 / kleur 12,50 euro/m2 incl. materiaal kn. All-in prijs!!
  tussen 100m2 en 200m2 wit 12 euro/m2 / kleur 13 euro/m2 incl. materiaal kn.
  minder 100m2 wit 16 euro/m2 / in kleur 17 euro/m2 incl. materiaal kn.
  Alle prijzen zijn incl. BTW!!
  Eindafwerking! Er komen geen schilderkosten bij!

  Wat is spagtelpoets precies?

  Als u een sierpleister wilt laten aanbrengen op de muren van uw nieuwbouw of bestaande woning wilt u natuurlijk ook weten wat dit precies is. De meest voorkomende sierpleister is spagtelpoets. Deze spagtelpoets is een kunsthars gebonden wandafwerking en geeft met zijn graniet korrel een korrelige structuur. Voor dat de spagtelpoets word aangebracht op de wanden is het van groot belang dat de muren eerst glad gemaakt worden ( egaliseren dus ) De structuur (extra fijn of grof) kan variëren van 1 mm tot aan 2,5 mm korreldikte. Uiteraard kunt u zelf bepalen of u een fijne of grove structuur wilt hebben op uw wanden of plafonds. spagtelpoets is dan ook voor vele de perfecte afwerking voor wand.

  spagtelpoets meteen in kleur aanbrengen

  spagtelpoets kan meteen in de gewenste kleur worden aangebracht op uw wanden en plafonds van uw woning. En hoeft niet na het aanbrengen nog eens geschilderd te worden. U bespaart dus niet alleen geld maar ook nog eens een hoop tijd. Kan u door een een of andere reden niet zuinig met uw muren omgaan omdat u kinderen of huisdieren heeft dan kan spagtelpoets zeker wel tegen een stootje. Beschadigingen zullen niet te zien zijn omdat de kleur die toegepast word door en door ingetrokken is. ( achteraf is spagtelpoets altijd nog te verven ) Mocht u na enige tijd de kleur van de spagtelpoets op uw wanden of plafonds zat zijn. Maakt u zich dan geen zorgen!

  Voorbereiding

  De wanden moeten zeer vlak en glad zijn voor het aanbrengen van spagtelpoets. Ook moet er ten alle tijden een voorstrijk middel gebruikt worden om zo een goed hechting te creëren. De prijzen van spagtelpoets laten aanbrengen variëren tussen de 12 en 15 euro per m2. Afhankelijk van de korrel grootte en dikte die u kiest en de gewenste kleurtoeslag die gemengd moet worden door de emmer. In de meeste nieuwbouwwoningen zijn de wanden behangklaar opgeleverd wat niet geschikt is om een perfecte afwerking te kunnen creëren met deze putz. Gaatjes en oneffenheden kunnen vaak na het stucen nog te zien zijn en dit is uiteraard niet wat u wilt. Mocht de ondergrond niet vlak genoeg wezen ( in oudere huizen ) dan zal deze geëgaliseerd moeten worden met een stuclaag. De laagdikte van de stuclaag is afhankelijk hoe slecht de ondergrond is en hoe dik het stucwerk moet worden aangebracht. spagtelpoets op wanden laten aanbrengen is in de loop der jaren een aardig begrip geworden als we het hebben over wandafwerkingen. Een wand met spagtelpoets is krasvast en stootbestendig en u kan er vele jaren plezier van hebben zonder dat deze zal beschadigen.

  Glitter in spagtelpoets

  Als u de bovenstaande informatie van spagtelpoets heeft gelezen en u bent overtuigt geraakt van alle voordelen dan kunt u ook voor spagtelpoets kiezen met glitters. Nadat de spagtelpoets is aangebracht worden de glitters met een kleine compressor over de spagtelpoets heen gespoten. Hierdoor krijgt u een zeer uniek effect. U kunt zelf de kleur en de hoeveelheid van de glitters bepalen. Een leuke tip is dan ook bijvoorbeeld een wand in uw woonkamer te voorzien van deze glitterlaag voor een uniek effect.

  Van spachtel naar gladde wanden

  Bent u de gespachtelde muren in uw woning zat? En u wilt graag de muur glad laten maken? Dan kun je makkelijk van spagtelpoets naar gladde muren. Door middel van een nieuwe laag stucwerk te laten aanbrengen over de spagtelpoets heen kunnen de muren gewoon weer glad gemaakt worden. Belangrijk is om wel eerst een voorstrijk aan te brengen voordat men de muren gaat egaliseren. Nadat de nieuwe stuclaag is aangebracht kan men de muren opnieuw verven in de desbetreffende kleur. Ook spuiten met latex is een zeer goede optie.

  BEL MIJ TERUG VERZOEK  Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

      Dhr. Mw.
      Naam:
      Mijn telefoonnummer: *


     


  Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!      Naam: Dhr. Mw.
      Straat:   Huisnr:   
      Postcode en Plaats:    
      Mijn e-mailadres: *
      Mijn telefoonnummer: *
      Betreft:
      Korte Beschrijving/Vragen/Opmerkingen:         Of stuur een mail bericht met uw tekening naar onze mail adres: info@stucwerk-sausklaar.nl  STUCADOOR PRIJS M2 STUCADOOR PRIJS PER M2 WAT KOST STUCWERK WAT KOST STUCEN STUCWERK PRIJZEN STUCEN PRIJS PRIJS STUCEN PRIJS STUCWERK STUCWERK PER M2 GLAD STUCWERK STUCWERK GLAD MUUR STUCEN MUREN STUCEN PRIJS WANDEN STUCEN GRANOL GLAD MAKEN SPACHTELPUTZ VERWIJDEREN SPACHTELPUTZ GLAD MAKEN HUIS STUCEN MUREN GLAD MAKEN MUREN GLAD STUCEN STUCWERK VERVEN STUCWERK SCHILDEREN SCHUURWERK PLAFOND SCHUURPLAFOND FIJN SCHUURWERK NIEUWBOUW MUREN GLAD MAKEN NIEUWBOUW MUREN GLAD STUCEN PLAFOND GLAD STUCEN PLAFOND STUCEN PRIJS SPACHTELPUTZ AANBRENGEN PRIJZEN SPACHTELPUTZ NIEUWBOUW SPACHTELPUTZ SPACHTELPUTS GLASVEZELBEHANG / BEHANGEN HUIS SCHILDEREN / NIEUWBOUW HUIS SCHILDEREN WANDEN VERVEN MUREN SCHILDEREN MUREN SPUITEN LATEX SPUITWERK MUREN SAUZEN LATEX SPUITEN PRIJS AANBIEDING STUCADOOR VOOR NIEUWBOUW ALUMINIUM KOZIJNEN / KUNSTSTOF KOZIJNEN KOSTEN STUKADOOR STUCADOOR KOSTEN KOSTEN STUCEN STUCADOOR KOSTEN stucwerk sausklaar behangen kosten behang glasvezel spagtelputz spagtelpoets binnenmuren laten schilderen binnenmuren laten verven binnenmuren schilderen muren laten schilderen muren laten verven gipsplaten stucen gipsplaten stucen glasvezelbehang glasvezel behang goedkoop behang huis schilderen kosten kosten behangen per m2 muren nieuwbouwwoning muren stucen muren stucen in kleur muren verven nieuwbouw stucadoorsbedrijf nieuwbouw stucen offerte muren schilderen offerte muren verven offerte plafond sausen offerte stucwerk schilderen plafond laten sausen prijs binnen stucwerk prijs plafond sausen prijs plafond schilderen prijs plafond verven prijzen stukadoorswerk sausklaar schilder gezocht schildersbedrijf rotterdam stucadoor kosten stucadoor rotterdam stucadoorsbedrijf rotterdam stucen stucen nieuwbouw stucen over glasweefselbehang stucen per m2 stucen prijs m2 stucen van muren stucwerk laten schilderen stucwerk nieuwbouw stukadoor gezocht stukadoor laten maken stukadoor of schilder gezocht wanden laten schilderen wanden laten verven wanden schilderen WANDAFWERKING en PLAFONDAFWERKING gipsplaten
  hit counter joomla