Welkom bij Stukadoorsbedrijf Strak en Glad

MUREN STUCEN

Stukadoor

Tijdens Bouwvak. werken wij gewoon door!

Uw voordeligste Stukadoor en Schilder
Aanbiedingen voor Nieuwbouw woningen:
Actie Korting 25%!!
Muren glad stucen (van "Behangklaar" naar "Sausklaar") 7,56/m2 excl.Btw inclusief materialen!!
(inclusief 21%Btw 9,50/m2)!
inclusief schilderwerk / Latex / in witte kleur / voor maar 13,50/m2 excl.Btw inclusief materialen!!
(inclusief 21%Btw 16,-/m2)!

SPACHTELPUTZ op wanden >180m2 wit 9,10/m2 excl.Btw inclusief materialen!!
(inclusief 21%Btw 11,-/m2)!
in kleur vanaf 10,-/m2 excl.Btw inclusief materialen!!
(inclusief 21%Btw 12,1/m2)!

KLIK HIER EN VRAAG VRIJBLIJVEND EN GRATIS ONZE OFFERTE AAN
MET LAAGSTE PRIJS GARANTIE!!

MUREN STUCEN

MUREN STUCEN GLAD
Uw voordeligste stucadoor en Schilder

Prijs voor het muren stucen hangt af van uw wensen. Wij bieden verschillende diensten aan waar een verschillend prijskaartje aan hangt. De kosten kunnen afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de maatgeving en het soort stucwerk. U kunt bij ons onder meer terecht voor glad pleisterwerk, schuurwerk, raapwerk, lijsten en ornamenten, spachtelputz en traditioneel stucwerk met Knauf goldband, rotband of MP75. Wij zorgen weer voor mooie en strakke muren. Oude muren blazen wij weer nieuw leven in.

Graag komen wij bij u aan huis om uw wensen en prijs van een muren stucen te bespreken. Bovendien ontvangt u dan meteen een vrijblijvende offerte met onze prijs voor muren stucen.

PRIJS VOOR MUREN STUCEN VAN ONZE ZEER ERVAREN STUCADOOR

Wij komen aan huis om de situatie ter plaatse te bekijken. Zo krijgen wij een reëel beeld en kunnen dan ook beter een aangeven wat prijs van muren stucen gaat worden.

Voor eigenaren van nieuwbouwwoningen hebben wij bijzonder aantrekkelijke aanbod in combinatie met het schilderwerk. Klick voor meer stucwerk prijzen informatie hier!

Stukadoorsbedrijf Strak en Glad is gespecialiseerd in het stucadoren van de nieuwbouw woningen. Wij zullen uw muren perfect! glad en strak maken tegen echt bodem prijs voor muren stucen. Daar heeft u onze laagste prijs garantie!!

Een /behangklare/ ondergrond is NIET geschikt om direct overheen te sausen! Glad pleisterwerk wel. Glad pleisterwerk is een zeer arbeidsintensieve afwerking aangezien de pleisterlaag handmatig op de huidige ondergrond moet worden aangebracht.

Voor superstrak spuitwerk is de hoogste kwaliteit stukwerk vereist dus ook als u zelf gaat schilderen is een superstrakke stucwerk de basis voor een strak eindproduct. En dat tegen van te voren afgesproken prijs voor muren stucen. Zonder verborgen kosten.

BEL MIJ TERUG VERZOEKLaat hieronder uw telefoonnummer achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

    Dhr. Mw.
    Naam:
    Mijn telefoonnummer: *


   


Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!    Naam: Dhr. Mw.
    Straat:   Huisnr:   
    Postcode en Plaats:    
    Mijn e-mailadres: *
    Mijn telefoonnummer: *
    Betreft:
    Korte Beschrijving/Vragen/Opmerkingen:     Of stuur een mail bericht met uw tekening naar onze mail adres: info@stucwerk-sausklaar.nlhit counter joomla