Welkom bij Stucwerk-Sausklaar.nl

LATEX SPUITEN

 • NAAR HOOFDPAGINA / HOME
 • LATEX SPUITEN

  Uw voordeligste Stucadoor en Schilder
  Bestaande bouw:
  Traditioneel stucwerk - laag tot 3mm.:
  Stucwerk muren glad vanaf € 13,-/m2!!! excl. Btw
  Stucwerk plafond glad € 15,-/m2!!! excl. Btw

  Aanbiedingen voor Nieuwbouw woningen:
  Actie Korting 25%!!
  Muren glad stukadoren (van "Behangklaar" naar "Sausklaar") vanaf € 12/m2 excl. Btw inclusief materialen!!


  Spachtelputz op muren wit € 17,-/m2!! inclusief Btw

  Latex spuiten op muren en plafond vanaf € 6,-/m2 exclusief Btw

  LAAGSTE PRIJS GARANTIE!!

  Wij stellen graag uw persoonlijke voordeligste offerte voor u op.


  Vraag geheel vrijblijvend en kostenloos een offerte aan!

  Laat hieronder uw bericht achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Naam: Dhr. Mw.
      Straat:   Huisnr:   
      Postcode en Plaats:    
      Mijn e-mailadres: *
  Mijn telefoonnummer: *
      Betreft:
      Korte Beschrijving Vragen Opmerkingen:      Voer het getal van de afbeelding in     


  Of stuur een mail bericht met uw tekening naar onze mail adres: info@stucwerk-sausklaar.nl

  LATEX SPUITEN PRIJS
  Uw voordeligste stucadoor en Schilder

  Prijs voor het latex spuiten hangt af van uw wensen. Wij bieden verschillende diensten aan waar een verschillend prijskaartje aan hangt. Wij zorgen weer voor mooie en strakke muren. Oude muren blazen wij weer nieuw leven in. Graag komen wij bij u aan huis om uw wensen en prijs van latex spuiten te bespreken. Bovendien ontvangt u dan meteen een vrijblijvende offerte met onze prijs voor latex spuiten.

  PRIJS VOOR LATEX SPUITEN VAN ONZE ZEER ERVAREN STUCADOOR

  Wij komen aan huis om de situatie ter plaatse te bekijken. Zo krijgen wij een reëel beeld en kunnen dan ook beter een aangeven wat prijs van latex spuiten gaat worden. Voor eigenaren van nieuwbouwwoningen hebben wij bijzonder aantrekkelijke aanbod. Klick voor meer prijzen informatie hier! Stucwerk-Sausklaar.nl is gespecialiseerd in het latex spuiten van de nieuwbouw woningen. Wij zullen uw latex spuiten tegen echt bodem prijs. Daar heeft u onze laagste prijs garantie!! Een /behangklare/ ondergrond is NIET geschikt om direct overheen te spuiten! Glad pleisterwerk wel. Glad pleisterwerk is een zeer arbeidsintensieve afwerking aangezien de pleisterlaag handmatig op de huidige ondergrond moet worden aangebracht. Voor superstrak spuitwerk is de hoogste kwaliteit stukwerk vereist dus ook als u zelf gaat schilderen is een superstrakke stucwerk de basis voor een strak eindproduct. En dat tegen van te voren afgesproken prijs voor latex spuiten. Zonder verborgen kosten. Na het stucadoren kunnen onze stukadoors uw wanden en plafonds afspuiten met latex en in elke gewenst kleur, zonder strepen of banen. Door dit door onze professionals te laten doen loopt u geen risico op strepen en banen die (bijna) niet meer te verwijderen zijn en kunnen ontstaan door onervarenheid of overijverigheid van vele doe-het-zelfers. Wij garanden echter een topresultaat! Latex spuiten geeft een superstrak en glad eindresultaat.
  Het gaat razendsnel Wij spuiten latex van heel goede merken: Flexa of Sikkens. Ook andere merken zijn mogelijk. Wij spuiten bijna altijd 2 lagen, dit in tegenstelling van vele andere spuitbedrijven. Zeker op nieuw stucwerken, De eerste verflaag geimpregneerd met latex. Dit om de 'zuiging' op te heffen. De 2de verflaag als afwerking van stuc, en de eerste verflaag.Dan zijn de muren en/of plafonds stootvast en schrobvast. En laten een zeer mooi en egaal afgewerkt beeld achter.


  Technisch Bureau Afbouw     Technisch Bureau Afbouw